Látogató számláló

0
0
4
7
5
6
0

Pepita Super Seller Pepita.hu marketplace partner

Blog

FEBRUÁR - Reflektorban a MINIMALDESIGN

mintásházszám
2024.02.10 15:05
FEBRUÁR - Reflektorban a MINIMALDESIGN

Az otthonunk az a helyszín, ami biztosítja számunkra a biztonságot, a meghitt környezetet, melegséget.

A benne élők ízléséhez válogatjuk össze a berendezést, a bútorokat, a burkolatokat, a teljes berendezést. Kívül pedig a ház színét, a kerítést, a kaput, a postaládát, a lámpákat... 

Miért is maradna ki a HÁZSZÁMTÁBLA a sorból?

A házszámot minden arra járó látja..

A MINTÁSHÁZSZÁM műhelyében rengeteg tábla készül különböző stílusban. 

Műhelyünkben készült táblák feliratai LÉZERREL kerülnek kivágásra, NEM MŰANYAGRA NYOMTATÁSSAL, vagy RAGASZTÁSSAL, MATRICÁZÁSSAL így a házszám és az utcanév is garantáltan tartós.

100%-ban újrahasznosított alapanyaggal dolgozunk, mely kiváló törésállósággal, kiváló időjárás és öregedés-állósággal rendelkezik és nem utolsó sorban csökkenti a környezeti terhelést, hiszen a folyamatos újrahasznosítás miatt megvalósul a körkörös modell.

Amennyiben a letisztult, minta nélküli házszámtábla áll ízlésedhez a legközelebb, a FEBRUÁR lesz a TE hónapod!

Minta nélküli Modern házszámtábláink kategória minden házszámtáblájára most 25% kedvezményt adunk! Nem kell mást tenned, mint vásárlásnál a februar2024 kuponkódot megadni.

Válaszd a FOXPOST csomagautomata akciós szállítást és mellé a bankkártyás fizetést, máris ingyenes lesz a szállítási költség!

https://mintashazszam.hu/minta-nelkuli-modern-lezervagott-hazszam-hazszamtabla

Szeretnél mintát a házszámtábládra?

Nézz körül webshopunkban, ahol rengeteg virág mintás házszámtáblát, kutya-cica mintás házszámtáblát, vadász mintás házszámtáblát, modern mintás házszámtáblát, kovácsoltvas és francia liliom mintás házszámtáblát, kalocsai mintás házszámtáblát, szolár világító házszámtáblát találsz.