Látogató számláló

0
0
5
0
3
4
1

Pepita Super Seller Pepita.hu marketplace partner

RÓLUNK

Üdvözlünk a MINTÁSHÁZSZÁM weboldalán!

Az otthonunk nemcsak a négy fal, amelyben élünk, hanem a környezet, amelyet saját egyéniségünk tükrében alakítunk ki. Ezt az egyediséget tükrözheti még a házunk száma is. Ha te is szeretnéd, hogy házszámod ne csak egy egyszerű szám legyen, hanem valami, ami az otthonod része, akkor jó helyen jársz! Mi, a MINTÁSHÁZSZÁM csapata, olyan különleges házszámtáblákat készítünk, amelyek nemcsak funkcionálisak, hanem a házad igazi díszei lehetnek.

Innovatív lézervágott termékek újrahasznosított anyagokból

Mi, a MINTÁSHÁZSZÁM,különös figyelmet fordítunk a fenntarthatóságra és a környezettudatosságra. Ezért egyedi, lézervágott házszámtábláink újrahasznosított anyagokból készülnek. A kiváló minőségű akrillemezeinket gondos tervezés és precíz lézertechnológiával formáljuk meg, így mindig garantált a tökéletes végeredmény. Nemcsak a környezetet kíméljük, de különleges termékeinkkel te is kiemelheted otthonod egyedi karakterét.

Kizárólag nálunk elérhető szolár világító házszámok

Szeretnéd, hogy házszámod éjszaka is jól látható legyen? Modern és energiatakarékos megoldásunk a szolár világító házszámok. Ezek a házszámtáblák nappali fényt hasznosítva esténként automatikusan világítanak, így garantálva, hogy mindig jól látható legyen a házszámod. Egyedülálló tervezéssel és kiváló minőségű anyagokkal dolgozunk, így a szolár házszámaid nemcsak praktikusak, de elegánsak és időtállóak is.

Kézműves házszámtáblák különleges motívumokkal

Ha inkább valami igazán kézzel készült, személyre szabott megoldást keresel, akkor nézd meg egyedileg, kézzel festett házszámtábláinkat! Kézműves mestereink nagy gonddal és szeretettel készítik el minden egyes táblát, így biztos, hogy minden darab egyedi és különleges lesz. Virágos, kisállatos, családos, fantázia témájú házszámtábláinkkal otthonod valódi dísze lehet. Minden tábla aprólékosan megtervezett és festett, így garantáltan életet visz otthonod külső megjelenésébe.

Kinek ajánljuk termékeinket?

Termékeink ideális választásnak bizonyulna mindazok számára, akik:

  • Szeretnék, hogy otthonuk kiemelkedjen a többi ház közül.
  • Értékelik a környezettudatos, fenntartható megoldásokat.
  • Imádják az egyedi, kézzel készült tárgyakat és a művészetet.
  • Fontosnak tartják, hogy házszámuk akár éjszaka is jól látható legyen.
  • Olyan ház- vagy lakástulajdonosok, akik szeretik a dizájnos és különleges megoldásokat.

Miért válassz minket?

A MINTÁSHÁZSZÁM mögött álló csapat célja, hogy otthonodat egyedivé és különlegessé tegye. Az általunk kínált házszámtáblák mindegyike magas minőséget képvisel, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú ideig fogják díszíteni otthonodat. Ráadásul, mivel termékeink újrahasznosított anyagokból készülnek, nemcsak stílusosak, hanem környezetbarátok is.

Látogass el webshopunkba, és találd meg a neked leginkább tetsző házszámtáblát! Legyen az otthonod igazi dísze egy különleges, egyedi házszámtáblával!

Tedd meg az első lépést egy stílusosabb és környezettudatosabb otthon felé, és válaszd a MINTÁSHÁZSZÁM egyedi házszámtábláit!