Festett tábláink tartósságának titka

Festett tábláink tartósságának titka

Miért nem fát, fémet vagy cserepet használunk a kézzel festett egyedi házszámtábláinkhoz alapanyagnak? A válasz egyszerű: ezek az anyagok nem olyan időjárásállóak, mint az általunk használt kömacell. De miért is jobb a kömacell?

mintásházszám

A kömacell egy kiváló választás házszámtáblák készítéséhez, és számos előnnyel rendelkezik a hagyományos anyagokkal szemben:

  1. Időjárásállóság: A kömacell rendkívül ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben. Nem rothad, nem korrodálódik, és nem törik olyan könnyen, mint a fa, a fém vagy a cserép. Ez azt jelenti, hogy a házszámtáblák hosszú évekig megőrzik eredeti szépségüket és funkcionalitásukat.
  2. Könnyű súly: A kömacell rendkívül könnyű anyag, ami megkönnyíti a házszámtáblák felszerelését és kezelését. Ez különösen előnyös olyan helyeken, ahol a nehezebb anyagok használata problémát jelenthetne.
  3. Jó megmunkálhatóság: A kömacell jól formázható és festhető. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy változatos és egyedi dizájnokat hozzunk létre, amelyek tökéletesen illeszkednek az Ön otthonának stílusához.
  4. Hőszigetelő képesség: A kömacell kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a házszámtábla nem vezeti jól a hőt, így kevésbé valószínű, hogy a hőmérséklet-ingadozások miatt deformálódik vagy károsodik.
  5. UV-ellenállóság: A kömacell ellenáll az UV-sugárzásnak, ami azt jelenti, hogy a házszámtáblák színei hosszú ideig élénkek és frissek maradnak, még közvetlen napfénynek kitett helyeken is.
  6. Vízállóság: A kömacell nem szívja magába a nedvességet, így a házszámtáblák nem duzzadnak meg vagy deformálódnak esős időben sem.
  7. Környezetbarát: A kömacell 100%-ban újrahasznosítható anyag, ami fontos szempont a környezettudatos vásárlók számára.
  8. Ellenállóság a kártevőkkel szemben: A kömacell nem vonzza a rovarokat és más kártevőket, ellentétben például a fával, ami további védelmet jelent a házszámtáblák számára.

Összességében a kömacell használata lehetővé teszi számunkra, hogy olyan házszámtáblákat készítsünk, amelyek nem csak esztétikusak és egyediek, de rendkívül tartósak és ellenállóak is. Ez az anyag ideális választás azoknak, akik hosszú távra terveznek, és olyan házszámtáblát szeretnének, amely éveken át megőrzi szépségét és funkcionalitását.

A kömacell használatával biztosítjuk, hogy az Ön egyedi, kézzel festett házszámtáblája ne csak egy egyszerű azonosító legyen, hanem otthonának valódi dísze, amely ellenáll az idő múlásának és az időjárás viszontagságainak. Válassza a minőséget és a tartósságot - válassza a kömacellből készült házszámtábláinkat!

Pepita Super Seller Pepita.hu marketplace partner

Webáruház készítés